Meteen naar de content
Vegan kerstmenu

Een vegan kerstmenu, met de lekkerste recepten, voor iedereen!

Een vegan kerstmenu bedenken, waar iedereen van gaat smullen, is niet altijd even makkelijk. Want waar de één graag vegan wilt eten wilt de ander graag gluten vermijden. Maar misschien zitten er ook wel vis- en vleesliefhebbers bij jou aan je tafel. Dan kan dit al een hele opgave zijn om iedereen tevreden te houden. En je wilt natuurlijk ook niet op de dag zelf uren in de keuken staan. Recepten die je dan kunt voorbereiden zijn dan ook een echte must!


Daarom hebben wij voor jou het beste, lekkerste en handigste vegan kerstmenu bedacht waar echt iedereen van kan smullen. Zo voldoe je aan iedereen zijn wensenlijst en bezorg jij een onvergetelijk kerstdiner. Daarnaast helpen wij jou stap voor stap, met onze recepten, zodat ook jij kunt genieten tijdens de feestdagen.

E-book Kerst

Wat staat er in het gratis e-book kerst?

Voor ons was het belangrijk dat je alle gerechten makkelijk kunt voorbereiden. Dit scheelt enorm veel tijd op het moment suprême en voorkomt onnodige stress. Want dat willen we natuurlijk niet. In dit gratis e-book staat dan ook een feestelijk 3-gangen menu. Maar vier je geen kerst maar krijg je vrienden of familie over dan is dit ook echt een geweldig menu om te serveren. Want een ding weten we zeker, hiermee ga je indruk maken.

Voorgerecht

Deze vegan makreelrillette met zoetzure venkel en komkommer is het perfecte voorgerecht dat bij iedereen in de smaak gaat vallen. Het is fris en de smaakcombinatie tussen zoet, zuur en zout komt zo goed tot z’n recht.

Vegan makreelrillette

(Vegan makreelrillette met zoetzure venkel en komkommer)

  • Je maakt dit gerecht in 30 minuten.
  • soja- en glutenvrij!

Klik hier >> om het recept te ontvangen!

Hoofdgerecht

Als hoofdgerecht hebben wij gekozen om een recept te maken dat krokant en vlezig is van structuur. Deze vegan haggisballen met een romige whiskysaus zijn dan ook hemels lekker. Echt, je blijft maar opscheppen. Je kunt dit gerecht serveren met bijvoorbeeld een zachte aardappelpuree en rode kool. Maar voel je vrij om andere bijgerechten te kiezen.

Haggisballen met whiskysaus

(Krokante haggisballen met whiskysaus)

  • Je kunt dit gerecht perfect voorbereiden.
  • Sojavrij met glutenvrije optie.

Dessert

Deze hemelse chocoladepudding is heerlijk stevig, romig en vol van smaak. Een rijk dessert dat je prima een dag eerder kunt maken en kunt bewaren in de koelkast. Op het moment van serveren hoef je de chocoladepudding alleen maar uit de koelkast te halen en te garneren met eventueel wat kokosyoghurt en rood fruit.

Vegan Chocoladepudding

(Hemelse chocoladepudding)

  • Je maakt dit gerecht in 25 minuten.
  • Sojavrij met glutenvrije optie.

(Hemelse Chocoladepudding uit het gratis e-book kerst)

Conclusie

Een ding is zeker, weet jij nog niet wat je moet maken tijdens de feestdagen? Dan hoef je het wiel niet meer opnieuw uit te vinden. Wij helpen jou graag met het gratis vegan kerstmenu. Heb je vragen? Schroom niet en laat het ons weten. We helpen je graag, zodat jij een lekker maar vooral ook een onvergetelijke mooie kerst tegemoet gaat.

Vegan kerstmenu

Gratis e-book

Ontvang meteen 4 heerlijke recepten zonder vlees.