Meteen naar de content

Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden? We willen je graag zo goed mogelijk helpen!


Bedenktijd (herroepingsrecht)

Wil je je bestelling ongebruikt retourneren binnen 14 dagen? Dat is geen enkel probleem. Wel willen we je vragen om dit door te geven via e-mail naar info@peasmaker.nl. Je ontvangt dan van ons een pakketlabel met verdere instructies. Vervolgens kun je het pakket inleveren bij een afhaalpunt van de verzender.


Is het product bij ontvangst beschadigd of heb je een klacht?

Dit vinden wij natuurlijk heel vervelend om te horen. Neem dan contact met ons op via e-mail naar info@peasmaker.nl. Wij helpen je dan graag verder.


Kosten retourneren

Nederland

De kosten voor het retourneren bedragen € 6,95 en zijn voor eigen rekening.


België

De kosten voor het retourneren bedragen € 8,95 en zijn voor eigen rekening.


Terugbetaling

Wij betalen je zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending, het totale aankoopbedrag inclusief de standaard verzendkosten terug. Het geld wordt teruggestort op hetzelfde rekeningnummer als eerder opgegeven. Houd er rekening mee dat bij beschadiging van het product de terugbetaling kan worden verminderd met de waarde van de schade.


Uitzonderingen

Zodra de verzegeling van een afzonderlijk zakje is verbroken, is het niet meer mogelijk om dit zakje en de andere ongeopende inhoud van de doos te retourneren. Hierbij vervalt ook het herroepingsrecht.