Meteen naar de content

Verzending & verpakking

Verzending
Onze verzendpartners zijn DHL en bpost. Bestellingen binnen Nederland worden bezorgd door DHL en bestellingen binnen België worden bezorgd door bpost.


Woon je in Duitsland? Dan kun je de Peas Maker Stukjes bestellen via onze Duitse website: www.peasmaker.de.


Levertijden

Bestel je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) vóór 15:00 uur, dan wordt je pakket nog dezelfde dag klaargemaakt in ons magazijn en verzenden wij je bestelling. Doorgaans worden pakketten binnen Nederland de volgende dag bezorgd en pakketten naar België binnen 48 uur.


Houd er rekening mee dat voor leveringen in de Ardennen en Wallonië niet altijd een 24-uursservice geldt en dat zaterdagleveringen mogelijk zijn, maar niet gegarandeerd.


Bezorging via DHL

Op de dag van levering ontvang je een bericht van DHL met een tijdvak waarin wordt aangegeven wanneer je het pakket kunt verwachten. Indien je andere plannen hebt, kun je de bezorging eenvoudig online aanpassen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je pakket te laten bezorgen bij een DHL Servicepoint. Voor meer informatie kun je terecht op de website van DHL.


Bezorging via bpost

Op de dag van levering ontvang je een bericht van bpost met een tijdvak waarin wordt aangegeven wanneer je het pakket kunt verwachten. Indien je andere plannen hebt, kun je de bezorging eenvoudig online aanpassen. Ook heb je de optie om je pakket te laten bezorgen bij een afhaalpunt van bpost. Voor meer informatie kun je terecht op de website van bpost.


Ik heb geen bevestiging van verzending ontvangen

Soms kan het voorkomen dat de verzendbevestiging wordt onderschept door het spamfilter van je e-mailprovider. Het is daarom raadzaam om je spammap te controleren en indien nodig je spaminstellingen aan te passen. Zorg er ook voor dat je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd.


Verzendkosten

Verzendkosten in Nederland en België zijn gratis.


Verpakking

Met het oog op milieubewustzijn verzenden wij onze producten in de originele doos vanuit het productiehuis. Waar mogelijk vermijden we het gebruik van nieuwe dozen of extra verpakkingsmaterialen om onnodige milieuvervuiling te voorkomen.