OPGELET! IEDEREEN DIE MINDER VLEES WILT ETEN.

Eindelijk écht genieten zonder vlees!

Ontdek 1001 mogelijkheden, met één gezonde vleesvervanger, zonder toevoegingen. Met de Peas Maker Stukjes (gemaakt vanuit maar 3 ingrediënten) kan je echt alle kanten op. En, het is gezond, allergeenvrij en helemaal plantaardig.

“Vanaf de eerste bestelling een groot fan. De Peas Maker stukjes zijn zo heerlijk in vele gerechten! Ze passen zich moeiteloos aan welk gerecht dan ook! En ze zijn zo gemakkelijk in gebruik. Wij hebben nu altijd een voorraadje in de kast staan, ideaal.” - Marion

Lekkere recepten met de Peas Maker Stukjes

Van een heerlijke vegan rendang tot aan een smeuïge vegan tonijnsalade. Je kan het zo gek niet verzinnen, of je kunt het ermee maken.


Tover nu snel en makkelijk je maaltijd op tafel. Zo mis je écht geen vlees meer. En, met meer dan 60 gratis recepten, zorg jij ervoor dat iedereen gaat smullen. Ook de echte vleeseters!

Ik was een beetje klaar met de kant en klaar vega producten bij de supermarkt. Teveel soja en teveel toevoegingen die ik niet wil. En vaak ook duur. 


Mijn vriendin sprak enthousiast over Peas. Ik wilde het wel proberen en heb een pakket besteld. 


Zij heeft niets teveel gezegd. Zonder erwten bijsmaak o.I.d. Het is erg smakelijk en helemaal naar eigen smaak te bereiden. De recepten zijn ook de moeite van het proberen waard. De rendang is een succes en de tonijnsalade is ook heerlijk. 


En het is ook geschikt voor mensen die geen gluten verdragen. 


Nu ga ik nog zelf wat experimenteren met recepten. 


Jullie hebben er een vaste klant bij!.” - Marianne

Allergeenvrije vleesvervanger

Top 5 populaire recepten op dit moment

Dit zijn de meest populaire recepten, met de Peas Maker Stukjes, op dit moment.

“Jammer dat ik er geen foto meer van heb, maar ik heb de rendang gemaakt. Was heerlijk! Ook mijn echtgenoot, fervent vlees-eter vond het smaakvol. Ik had n grote portie gemaakt en de helft ingevroren. Dat heb ik vandaag gegeten en ook uit de vriezer was te prima te eten. Zeer tevreden over dit product.” - Marion

“Wondermiddel, zoveel mogelijkheden. In 2 weken tijd al flink wat gerechten gemaakt. De tonijnsalade is echt een aanrader. Ook de souvlaki en babi pangang gingen erg goed. Kost niet veel moeite en het smaakt echt lekker. Vegetariër zijn is op deze manier een koud kunstje. Met dank aan de heerlijke recepten op de website. Ga zo door!!” - Peter

Saté curry gemaakt geweldig van smaak. Niets gezegd tegen de rest van de familie dat ze vega eten. Iedereen vond het heerlijk.” - Marita

“Ik heb een aantal gerechten gemaakt Rendang en kippensoep en mijn eigen saus voor spaghetti . Allemaal erg lekker en mijn ene zoon is ook helemaal om . Hij koopt nu geen vegetarische vleesproducten meer .😊”- Truus

"Ik ben heel blij met de Peas maker-stukjes. Ik maakte de vegan hachee, de noedels met broccoli en de vegan hartige taart. Stuk voor stuk heerlijke maaltijden, van deze drie staat de vegan hartige taart op 1! De vegan hachee combineerde ik met spruitjesstamppot, heerlijk! Het fijne van deze stukjes is, dat je ze naar eigen smaak kunt kruiden, je kunt het daardoor ook heel mild kruiden als je gevoelige darmen hebt." - M.J.

3 verschillende bereidingsmethodes 

Wist je dat je de Peas Maker Stukjes op 3 verschillende manieren kunt bereiden?

Methode 1

Peas Maker Stukjes wellen in gekookt water voor ca. 5 minuten. Dit doen we bijvoorbeeld bij de vegan zoetzure kip.

Methode 2

Peas Maker Stukjes koken in ca. 5 minuten in een pannetje met water en smaakmakers. Dit doen we bijvoorbeeld bij de vegan babi pangang.


Methode 3

Peas Maker Stukjes droog meekoken in een gerecht. Dit doen we bijvoorbeeld bij de kerrie noedels.


Goedkoper, gezonder en allergeenvrij!

Wist je dat de Peas Maker Stukjes 3 x zo zwaar worden in gewicht na bereiding? Dat wil zeggen dat 1 zakje van 125 gram droge Peas Maker Stukjes een vleesvervanger wordt van 375 gram. 

Kooktijd verkorten

Omdat je de Peas Maker Stukjes ook niet lang hoeft te koken, ben je ook zo klaar met het maken van een gerecht. Denk aan een vegan rendang maken in maar 30 minuten. Of wat dacht je van een vegan hachee in maar 17 minuten! Curry gerechten tover je al in 20 minuten op tafel. 

700+ reviews met foto's

Lees wat anderen van de Peas Maker Stukjes vinden en bekijk hun heerlijke creaties.

Wil jij in 2023 ook de stap maken naar minder vlees eten en tegelijkertijd blijven genieten? Wacht dan niet langer en gun jezelf een gezonde vegan vleesvervanger. Draag tegelijk bij aan het milieu!