Verzending & Verpakking

Verzending
Op het moment is het alleen mogelijk om je bestelling in Nederland en België te laten bezorgen door DPD. 

Verpakkingen
Om zoveel mogelijk rekening te houden met het milieu sturen wij het product in een doos zoals het vanaf het productiehuis komt. Wij kiezen ervoor om waar mogelijk geen nieuwe omdoos of extra verpakkingsmateriaal te gebruiken zodat we hiermee onnodige milieuvervuiling kunnen voorkomen. 

Levertijden
Bestel je op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15:00 uur dan ontvang je het pakket de volgende dag in huis. Via de mail zul je een Track & Trace code ontvangen zodat je het pakket makkelijk kunt volgen.

Bij pakketten die worden geleverd in de gebieden Ardennen en Wallonië gelden niet altijd 24-uurs services en zaterdagleveringen.

Verzendkosten
Nederland
Is je bestelling boven € 40,00 dan zijn de verzendkosten gratis.
Is je bestelling onder € 40,00 dan zijn de verzendkosten € 6,95

België
Bij een bestelling van 1 doos zijn de verzendkosten € 8,95
Bij een bestelling van 2 dozen zijn de verzendkosten € 2,00

Bezorging via DPD
Je pakket zal bezorgd worden met DPD. Door live tracking maakt DPD het mogelijk dat je altijd weet waar je pakket zich bevindt. Je krijgt op de dag van levering een bericht van DPD met een tijdvak waarin staat wanneer je het pakket ontvangt. Maar heb je toch andere plannen dan kun de bezorging eenvoudig online aanpassen. Ook kun je er eventueel voor kiezen om je pakket te laten bezorgen in een parcelshop. Kijk voor meer informatie op de website van DPD.

Menu