"Mijn vleesetende echtgenoot kon niet geloven dat het geen vlees was"

Eindelijk vegan recepten die iedereen lust!

Veel vegan recepten zijn vaak saai, niet lekker of te ingewikkeld om te maken. 


Wij helpen jou met de lekkerste en populairste recepten helemaal vegan. Gerechten waar iedereen van smult en makkelijk zijn om te maken.

Bijvoorbeeld deze heerlijke vegan hachee


Dit gerecht is waanzinnig lekker en je maakt het in maar 17 minuten! Dit hoef je dus niet uren te sudderen en het recept is ook nog eens supermakkelijk om te maken.

Wist je dat?
Dat veel vleesvervangers vol onnodige toevoegingen zit?

Veel vleesvervangers hebben een waslijst aan ingrediënten! En de supermarkten liggen er vol mee. De basis bestaat vaak uit gluten en soja met te veel onnodige toevoegingen.


Maar dat is nu verleden tijd met Peas Maker. Deze veelzijdige en handige vegan vleesvervanger bestaat uit maar 3 ingrediënten en is helemaal allergeenvrij. Dus géén soja en géén gluten.

Sandra

30-6-2022 

Snel bezorgd. Op de website lekkere recepten. Hachee gemaakt. Mijn vleesetende echtgenoot kon niet geloven dat het geen vlees was en wil voortaan deze hachee dat zegt genoeg denk ik zo.

Vegan curry - review - Peas Maker

Is dit vegan??

Misschien denk je bij vegan recepten niet gelijk aan sushi, saté, tonijnsalade, saucijzenbroodje, babi pangang of pasta carbonara maar zoals eerder al gezegd hebben we van alle populaire gerechten heerlijke vegan recepten gemaakt zodat jij dit nu ook allemaal zelf kunt maken. 


Shop Peas Maker Stukjes

Superhandig en lekker veelzijdig

De Peas Maker Stukjes hebben een neutrale smaak. Hierdoor werken ze perfect in allerlei verschillende gerechten. Je kan het koken, bakken en frituren, net wat jij wilt.


Daarnaast kun je het perfect bewaren in je voorraadkast want de stukjes zijn droog en hierdoor langer dan 1 jaar houdbaar. Je maakt het supersnel klaar. Even wellen in heet water, dan op smaak maken naar wens of direct vanuit de verpakking meekoken in bijvoorbeeld een curry.

Zelfs rendang hoeft niet meer uren te sudderen!

Eén van de populaire recepten die op de website staan is de vegan rendang. Met de Peas Maker Stukjes maak je het namelijk in al in 30 minuten klaar.

Michelle

22-6-2022 

Lekker, makkelijk, snel, vegan en zonder onnodige ‘zooi’… alles waar ik van hou. Je gooit het gewoon in de voorraadkast en haalt het eruit voor een goede curry, shoarma, stoof, rendang. Eigenlijk gewoon voor alles!

Vegan curry - review - Peas Maker

Waar worden de Peas Maker Stukjes van gemaakt?

De stukjes zijn gemaakt van erwteneiwit, tuinboneneiwit en een beetje zout. Hierdoor hebben ze een neutrale smaak en zitten ze boordevol eiwitten (53 gram per 100 gram!).

Waarom gebruiken jullie géén onnodige toevoegingen?

Simpelweg, omdat wij dit niet nodig vinden. Het doel is juist om de Peas Maker Stukjes zo puur mogelijk te houden. Vele kant-en-klare vleesvervangers zitten vol met onnodige toevoegingen zoals soja, tarwe, oliën en vetten en conserveermiddelen (voedingszuren, kleurstoffen, verdikkingsmiddelen en emulgatoren).

Sandra

30-6-2022 

Er zijn zo van die producten die je leven veranderen, ja echt! Mijn ding met stoppen met vlees eten was dat ik na het eten onverzadigd was. Ik ging dan van alles eten en lag vervolgens met een dikke plofbuik in bed te zweten en te denken aan... eten. Ik overwoog om weer vlees te gaan eten (neeeee!) en net op dat moment leerde ik de stukjes Peas kennen. In één woord: fantastisch. De recepten zijn relatief simpel én ontzettend lekker. En voor mij het belangrijkste: ik ben verzadigd. Een deel van mijn lievelingsvleesrecepten maak ik nu ook met peas. Aan de rest denk ik soms... 10 out of 10 voor de peas!

Vegan curry - review - Peas Maker
Shop Peas Maker Stukjes

Zijn de Peas Maker Stukjes goed voor het milieu?

Zeker, er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van pesticiden, kunstmest en géén genetisch gemodificeerde organismes (GGO) tijdens het verbouwen van de erwten en tuinbonen. 

🌍 Duurzaam

Erwten en tuinbonen spelen een belangrijke rol bij ecologische duurzaamheid. Erwten zijn bijvoorbeeld een belangrijke motor voor het bemesten van de bodem én ze worden gebruikt in vruchtwisseling als onderdeel van geïntegreerde landbouwpraktijken.

💧 Lage ecologische voetafdruk

Daarnaast hebben erwten en tuinbonen minder water nodig dan dierlijke eiwitbronnen en sojabonen! 

Dus, wil jij liever ook een vleesvervanger zonder onnodige toevoegingen en goed voor het milieu?