OPGELET! IEDEREEN DIE LIEVER KIEST VOOR EEN GEZONDE VLEESVERVANGER.

Multifunctionele vleesvervanger zonder soja en gluten!

Vind jij het ook lastig om een gezonde vleesvervanger te vinden zonder onnodige toevoegingen? Of kan je geen soja en gluten verdragen? Wil je wel minder vlees eten maar heb je nul inspiratie en weet je gewoon niet waar je moet beginnen? We snappen je helemaal.

Peas Maker Stukjes

Peas Maker Stukjes

Vegan rendang

Vegan rendang

“Ik was sceptisch. Maar zocht naar een vleesvervanger zonder soja en allerlei toevoegingen. Het product besteld en de rendang gemaakt. Ik was blij verrast met de structuur en smaak. Ik ben om voor mij alleen nog dit product!!” - Marijke

Géén soja en géén gluten

Peas Maker is een multifunctionele vegan vleesvervanger voor in je voorraadkast. De stukjes zijn soja- en glutenvrij en omdat ze een neutrale smaak hebben, kun je ze op allerlei manieren gebruiken in recepten. 


Van vegan lasagne tot aan vegan sushi, je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het ermee maken. Je kunt de stukjes bakken, frituren, grillen stomen of in de Airfryer gebruiken. Net wat jij lekker vindt!

Veronica 

24-11-2022 

"Makkelijk in gebruik en makkelijk te bewaren, hoog in eiwitten en glutenvrij!

Ik heb de zoetzure kip gemaakt... deze was heel erg lekker.”

Vegan curry - review - Peas Maker

Gezond en eiwitrijk

De Peas Maker Stukjes zijn 100% natuurlijk en plantaardig en bevatten maar liefst 53 gram eiwitten per 100 gram! Ook zijn ze vezelrijk en bestaan uit 0% transvet. Heel functioneel én voedzaam dus!

“Wat een geweldig lekker en veelzijdig product. Ik heb er al veel heerlijke recepten mee gemaakt en inmiddels ook al wat vrienden aan de Peasmaker gekregen. Altijd leuk om te vertellen dat de makreelrillette, tonijn- en kipkerriesalade en de saté plantaardig is. Aanrader voor n anders dan andere vleesvervanger.” - Petra

Vegan kip kerrie salade

Vegan kip kerrie salade

Vegan saté

Vegan saté

Bestaat uit maar 3 ingrediënten

De Peas Maker Stukje worden gemaakt uit maar 3 ingrediënten: gele erwten, tuinbonen en een beetje zout. That's it!

“Fantastisch product! Geen toevoegingen en e-nummers, veel eiwitten. Ik eet al 40 jaar geen vlees meer, en dit is de eerste keer dat ik 100% tevreden ben over een vleesvervanger. Het recept voor tonijnsalade is geniaal!” – Milly

Beter voor jezelf en het milieu!

Géén chemicaliën en géén GGO

Voor het verbouwen van de gele erwten en tuinbonen maken we geen gebruik van pesticiden, kunstmest en géén genetisch gemodificeerde organismes (GGO).


De Peas Maker Stukjes worden daarna geproduceerd zonder het gebruik van water en chemicaliën. Hierdoor blijven de voedingsstoffen behouden.

Mariël

14-12-2022 

"In verschillende gerechten gebruikt. Superlekker en fijne structuur . Vleeseters bij ons dachten dat het kip was."

Vegan curry - review - Peas Maker
Vegan saté curry

Vegan saté curry

Vegan panang curry

Vegan panang curry

Wist jij dit al?

Erwten en tuinbonen spelen een belangrijke rol bij ecologische duurzaamheid. Erwten zijn bijvoorbeeld een belangrijke motor voor het bemesten van de bodem én ze worden gebruikt in vruchtwisseling als onderdeel van geïntegreerde landbouwpraktijken.

Lage ecologische voetafdruk

Erwten en bonen hebben een lage ecologische voetafdruk. Ze hebben bijvoorbeeld minder water nodig dan dierlijke bronnen van eiwitten en sojabonen.

“Ik kook al een tijdje met deze heerlijke vleesvervangers. Eindelijk geen soja ! Eindelijk iets glutenvrij en zonder meuk. Wat ik ook zo geweldig vind zijn de recepten te inspiratie. De stukjes zijn neutraal en snel op smaak in allerlei gerechten. Ik zou niet weten wat ik hiermee kan vergelijken. Hop een zak en een potje kruiden, heet water en groenten…..Viola, klaar. Helemaal gezond ,helemaal lekker. Ik ben fan” – Els

Allergeenvrije vleesvervanger

Maartje

11-11-2022 

"Ik ben heel enthousiast over Peasmaker! Ik gebruik het wekelijks: als kipstukjes in de nasi, als tonijnsalade, als saté, of in sushi. Ideaal dat je het lang op voorraad kunt houden, dat supersnel weekt en dat het zo goed te kruiden is allerlei smaken. En ook heel fijn dat de makers zelf allerlei recept-ideeen delen!"

Vegan curry - review - Peas Maker

Nóóit meer misgrijpen

Met de Peas Maker Stukjes heb je altijd wat in huis om heerlijke maaltijden mee te maken. Omdat de stukjes langer dan 1 jaar houdbaar zijn kun je ze makkelijk in je voorraadkast bewaren. 


Zo kun je bijvoorbeeld in maar 30 minuten een heerlijke vegan rendang maken met maar een paar ingrediënten.

Saskia

24-11-2022 

"Heerlijke goulash gemaakt. Ik vind de peasmaker blokjes een verrijking van mijn leven. Zo fijn dat je ze droog aan het gerecht kunt toevoegen. Lekker en makkelijk!"

Vegan curry - review - Peas Maker

Bang dat je geen inspiratie hebt?

Wees gerust, wij zijn hier om jou te helpen. Met talloze populaire recepten, die op de website staan, zit er altijd wel iets tussen wat je lekker gaat vinden. Van een heerlijke vegan zoetzure kip tot aan een vegan tonijnsalade, wij hebben het allemaal al voor je bedacht. Met een paar ingrediënten tover je dus heerlijke maaltijden op tafel, waar iedereen van gaat smullen.

Vegan bapao

Vegan bapao

Vegan vol au vent

Vegan vol au vent

Wil jij in 2024 ook de stap maken naar minder vlees eten en tegelijkertijd blijven genieten? Wacht dan niet langer en gun jezelf een gezonde vegan vleesvervanger. Draag tegelijk bij aan het milieu!